پنجشنبه 22 دی 1401 / 10:30|کد خبر : 3435|گروه : اقتصادی

در گزارش از روستای احیا شده محمد آباد خرزه مطرح شد:

روستایی که دوباره روستا شد

روستایی که دوباره روستا شد

باتلاش مردم و حمایت مسئولین بوی زندگی در روستای محمد آباد خرزه به مشام می رسد

به گزارش خبرنگار دهگلان شیدا ،  روستای محمد خرزه به واسطه قرار گرفتن در مخزن سد قوچم در سال ۱۳۹۳ توسط سد تملک و ساکنین پس از فروش املاک خود به سد به شهرهای همجوار مهاجرت کردند.

سختی زندگی در شهر و عادت مردم به تولید ، دامداری و کشاورزی ساکنین را بر آن داشت تا دوباره به روستا مهاجرت معکوس داشته و در بالا دست تر و در مزارع کشاورزی خود مجدد یک روستا را بنا و دست به تولید بزنند.

مفاخری بخشدار بخش مرکزی دهگلان در مصاحبه اختصاصی با دهگلان شیدا ضمن اشاره به اخذ کد روستا برای محمد آباد خرزه در سال ۱۴۰۰ اضافه کرد : با حمایت نماینده مردم شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار و سایر مسئولین ، مجدد از تقسیمات کشوری مجوز روستا اخذ و این روستا دوباره کد گرفت.


ادرات خدمت رسان از جمله برق و گاز به میدان خدمت آمده و در حال حاضر مشغول ایجاد زیر ساخت برق و گاز برای روستا هستند و قرار است آب شرب هم از سد برای اهالی تأمین شود.

صالحی دهیار روستا ، در مصاحبه با دهگلان شیدا عنوان کرد : از سال ۱۴۰۰ به دنبال کد تقسیمات کشوری بودیم که در سال ۱۴۰۱ موفق به اخذ کد شده و کارهای عمرانی از جمله برق رسانی ، گاز رسانی را انجام داده و به امید خدا و همت مسئولان تا دهه فجر سال جاری این دو طرح در روستا به اتمام خواهد رسید.

در ادامه احمدی از ساکنان روستای احیا شده محمد آباد خرزه از دغدغه ها و انتظارات روستا از مسئولین داشته و عنوان کرد : از مسئولین انتظار داریم که به وعده و قول هوایی که در جهت آبادانی روستا داده اند عمل بکنند و همان طور که قول داده شده به زمین کشاورزان و ساکنان روستا ، آب اختصاص داده شود تا کشاورزی در روستا زنده شده و فعالیت کشاورزان از سر گرفته شود.

مهاجرت از شهرها به روستا و احیا کردن روستاها مسئولین ادارات را به تکاپو انداخته است.

 

آقا محمدی رئیس اداره برق شهرستان دهگلان با اشاره به تامین اعتبار پروژه برق رسانی به روستا در ادامه افزود : با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد و پانصد میلیون تومان برق رسانی به روستای محمد آباد خرزه در دستور کار قرار گرفته است.
وی در ادامه افزود : حجم فیزیکی پروژه ۶ و نیم کیلومتر شبکه ۲۰ بوده و به اضافه ۵۰۰ متر برق فشار قوی داخلی و احداث یک پست برق هوایی که مجموعا اعتباری بالغ بر ۳ و نیم میلیارد تومان به آن اختصاص یافته است.


رئیس اداره برق دهگلان در پایان خاطرنشان کرد : بخش ۴۰۰ میلیارد تومانی از این اعتبار از طریق اعتبارات استانی قرار است در اختیار مجموعه شرکت برق قرار گیرد و مابقی آن از طریق وزارت نیرو قرار خواهد گرفت و در صورتی که هوا و شرایط جوی اجازه بدهد تا ده فجر امسال روستا را برق دار خواهیم کرد



برچسب ها :

دهگلانفرمانداریاداره برق دهگلان

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی
 
   
Dehgolansheyda Telegran Channel

ADS

::. آخرین اخبار .::