در آئیین تجلیل از پاکبانان عنوان شد:
افراد سودجو صاحب چندین قطعه زمین در تعاونیهای مسکن دهگلان هستند/ 5 الی 10 نفر شهر دهگلان را در تصاحب دارند

فرماندار دهگلان در مراسم تجلیل از پاکبانان شهر دهگلان گفت: متاسفانهکمسانی در تعاونی مسکن شهر دهگلان ثبت نام کرده اند که حتی شهر دهگلان را به چشم روئیت نکرده اند.
به گزارش خبرنگار دهگلان شیدا، مراسم تجلیل از پاکبانان و نشست حل مشکل مسکن این قشر زحمت کش از جامعه که مورد غفلت واقع شده اند در سالن جلسات کانون شهید مطهری دهگلان برگزار شد.
رضا امیری سرپرست شهرداری دهگلان در این مراسم با بیان اینکه پاکبانان شاخه ای از مدافع سلامت هستند گفت: این قشر زحمت کش در حقیقت فراموش شده در جامعه هستند و بعضی از این افراد با 25 سال سابقه کاری در شهرداری هیچگونه امتیازی حتی یک قطعه زمین مسکونی به آنان تعلق نگرفته است.
امیری اظهار داشت: دستمزد پاکبانان کفاف معیشت آنان را نمی دهد واضافه کاری این قشر زحمت کش در سنوات آینده 60 ساعت اضافه کاری بوده که ساعت اضافه کاری آنان به 120 ساعت افزایش یافته است.
شمس فرماندار دهگلان هم در این مراسم با اشاره به قوانین نظام کارگری و کارفرما گفت: باید در چهارچوب قانون حقوق کارگر و کارفرما تعیین شود و کارگران باید به تمام وظایف محوله خود اشرافیت داشته باشند تا بتوانند حقوق خود را به صورت کامل دریافت کنند.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی حاکم برکشور گفت: با توجه به اینکه مطالبات کارگران مورد غفلت واقع شده پس نیاز است با تمام تلاش بتوانیم درصدد حل مشکلات این قشر از جامعه بوده تا با آرامش بتوانند امورات را انجام دهند.
فرماندار دهگلان برخورداری از مسکن را از حقوق کارگران عنوان کرد و گفت: باید به کسانی زمین و مسکن تعلق گیرد که حتما شرایط لازم را داشته باشند و تشکیل تعاونی باید بر اساس حل مشکلات مسکن نیازمندان باشد نه اینکه افرادی هم در استان، هم در شهرستان و در چندین شهر دیگر زمین و مسکن داشته باشند.
وی درادامه بیان داشت: کسانی که در سنوات گذشته از زمین و مسکن برخوردار شده اند نباید مجددا ثبت نام کنند زیرا سفره نظام برای هم یکسان است نه اینکه عده ای فرصت طلب از حسن نیت سوء استفاده کنند و درهرجا تعاونی تشکیل شده بدون در نظر گرفتن قوانین ثبت نام کنند و نباید یک نفر به عنوان لیدر چند نفر را مضحکه قرار دهد تا با آب را گل آلود منافع خود راتامین کند.
وی با اشاره به دغدغه مسکن کارگران فصلی، پاکبانان، روحانیون و فرهنگیان گفت: در شهرستان کارمند با سابقه 15 سال تاکنون یک قطعه زمین دریافت نکرده چه دلیلی دارد که زمین تعاونیها در شهرستان فقط برای افرادی خاص درنظر گرفته شده پس باید کسانی که دلالی، واسطه گری و سوء استفاده می کنند جلو آنان گرفته شود واجاز ه نخواهم داد افراد سود جو و فرصت طلب از حسن نیت دیگران سوء استفاده کنند.
عباسجوبی سخنگوی شورای شهر دهگلان هم با یبان اینکه پاکبانان شرایط لازم برای برخورداری در تعاونی را دارند که عضو یکی از تعاونیهای بدون مشکل باشند اما فرماندار دهگلان گفت: باید کارمندان در یک تعاونی و کارگران در تعاونی جداگانه و در فاز دیگر قرارگیرند و زمین هم نباید در این دو تعاونی به افرادی تعلق گیرد که زمین دریافت کرده اند و وقتی بررسی می شود کسانی در تعاونی ثبت نام کرده اند که اصلا در دهگلان نیستند و حتی نمی دانند دهگلان کجاست اما در تعاونیهای این شهر حق السهم دارند این جای سوال است که این شخص از چه طریقی به این تعاونی راه یافته است که باید شفاف سازی شود.
شمس با بیان اینکه حدود 14 تعاونی در شهر دهگلان وجود دارد که 4 تعاونی تعیین تکلیف شده و طی جلسات مشخص شده در دهگلان هیچگونه قوانینی در این زمینه رعایت نشده ومتاسفانه حدود 5 الی 10 نفر صاحب این شهرهستند و وقتی در یک تعاونی برای 100 نفر یک هکتار زمین نیاز بوده 6 هکتار زمین خریداری شده جالب اینجاست که بعضی افراد 3 الی چهار باز هم صاحب زمین در تعاونی شده اند.
انتهای پیام/
برچسب ها :
نظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- نبود اعتبار یا بی توجهی مسئولین به کتابخانه عمومی دهگلان/ امکانات کتابخانه عمومی دهگلان جوابگوی نیازهای شهرستان نیست
- آلودگی صوتی صنوف مزاحم معضلی برای ساکنان خیابان آزادی دهگلان / بیش از 300 واحد صنفی شهرک صنوف آلاینده بلا تکلیف است
- انسان مومن و با ایمان در مقابل مصائب و سختی صبور و بردبار است
- کشف 300 قطعه پرنده زینتی قاچاق در شهرستان دهگلان
- شهید سردار سلیمانی نماد مبارزه با نظام سلطه و ظلم جهانی است
- پرداخت 3 میلیاردی معوق حقوق و مزایای پرسنل شهرداری
- قطعی اینترنت و سرگردانی دانشجویان و دانش آموزان روستای بگه جان دهگلان/ آیا فزرندان مسئولان همین مشکل فرزندان ما را دارند
- افراد سودجو صاحب چندین قطعه زمین در تعاونیهای مسکن دهگلان هستند/ 5 الی 10 نفر شهر دهگلان را در تصاحب دارند
- نباید ملت ایران را به آزمایشگاه واکسنهای خارجی کرونا تبدیل کرد
- کشف دو دستگاه خود رو سرقتی در دهگلان
- اهدای 12 فقره جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد
- پرداخت 4 میلیارد تومان حق السهم معدن بلدستی به خزانه دولت/ یک ریال حق السهم معادن دهگلان به شهرستان پرداخت نشده است
- نامگذاری مدرسه 12کلاسه به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
- شهید سلیمانی در راه حق و حقیقت جان فدا شد
- عزت و اقتدار ایران اسلامی مدیون خون مطهر شهدا است
- قضاوت نا عادلانه باعث تقویت افراد خائن در مسئولیت می شود/ مسئولان برای حل مشکلات معیشتی مردم ایثار و فداکاری سردارسلیمانی را سرلوحه خود قرار دهند
- قاسم سلیمانی چگوارای شرق
- توزیع بیش از 5 هزار بسته ی معیشتی در مرحله جدید کمک مومنانه/ شخصیت کاریزمای سردار سلیمانی دنیا را به تعجب واداشت
- ایام الله ۹ دی نتیجه بیداری امت اسلامی برای تدوام و حفظ شعار انقلاب اسلامی است
- حماسه 9 دی بیانگر مردم سالاری دینی در چهره ای جدید بود
- اهدای 8 فقره جهیزیه به نوعروسان دهگلانی
- حماسه 9 دی در ایران پایه های کاخ سفید در آمریکا را لرزاند
- 9 دی، روز بخشش فریب خوردگان و روز غضب بر فتنه گران توسط امت بود/ 9 دی، نور بصیرت الهی بود در دلهای امت
- نهم دی تجلی واقعی آرمان های انقلاب و حمایت از انقلاب و تایید نظام است
- نهم دی مظهر بصیرت و آگاهی مردم ایران اسلامی در برابر فتنه ۸۸ است/اجرای بیش از 60 عنوان برنامه در دهه بصیرت
- مراسم تشییع و خاکسپاری شهید محمدی با حضور مردم و مسئولان شهرستان دهگلان
- مجتمع گلخانه صادق آباد دهگلان بزرگترین مجتمع غرب کشور/ ایجاد اشتغال برای بیش از 200 نفر
- قتل زن جوان دهگلانی به دست همسرش
- ساخت دستگاه ایزوله انگشت توسط مخترع دهگلانی
- ناپدید شدن 180 قطعه زمین شهرداری در شهرک امین آباد
- بیکاری به معضل اصلی جوانان و چالش جامعه تبدیل شده است/ نتیجه تلاش و زحمات کارآفرینان به راه افتادن موتور اشتغال و تولید است
- عدم آگاهی کشاورزان از مضرات کود مرغی در اراضی شهرستان دهگلان
- توزیع بیش از 900 بسته معیشتی به نیازمندان دهگلان
- فعالیت بیش از 600 واحد کارگری در شهرستان دهگلان
- تصادف جان دو نفر دهگلانی را گرفت
- اندیشه و دیدگاه امام راحل باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی در جامعه ترویج شود
- قیام 15 خرداد شکستن هیبت پوشالی رژیم شاهنشاهی بود
- برگزاری اردوی جهادی دو روزه با محوریت ارائه خدمات پزشکی روستای بگه جان دهگلان
- شهر دهگلان با بیش از 90 دستگاه تاکسی و پوشش تنها یک مسیر
- دود اعتیاد در چشم خانواده های دهگلانی/ اعتیاد و طلاق دو آسیب جدی در سطح شهرستان دهگلان است
- مستاجران توان پرداخت اجاره بهای مسکن را ندارند / رشد بی حساب و کتاب اجاره منازل مسکونی
- نخاله های ساختمانی تهدیدی زیست محیطی
- عدم تخصیص اعتبار راههای روستایی کردستان در سال گذشته /عاقبت بی سرانجام پروژه راهدار خانه قاضی آباد دهگلان
- رعایت عفاف و حجاب درامنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه تاثیرگذاراست
- عدم وجود صنایع تبدیلی و خام فروشی عمده ترین مشکل بخش کشاورزی کردستان است